Toms nya IT-blogg

Publicerat: 13 februari 2008 i Uncategorized

Jag springer ofta på en massa nyheter och tips inom IT både i jobbet och privat, men folk som läser min personliga blogg är inte så intresserade av det. Just det, jag umgås faktiskt även med folk som inte är IT-nördar (ordet i den positiva bemärkelsen!).

Så jag skapar väl helt enkelt en ny blogg för just IT. Fokus kommer att ligga på Windows och Säkerhet och inläggen kommer att handla om nyheter, tips, och idéer. Det kommer säkerligen trilla in lite diverseinlägg om min iPhone eller min hemmmabio då och då också.

Denna blogg nås via adressen itblogg.aafloen.se (som just nu redirectas till https://tomaafloen.wordpress.com, men det kan komma att ändras).

Min personliga blogg, som mer har inriktningen humor, roliga prylar och vardagliga funderingar och upplevelser, finns på blogg.aafloen.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s